Aebi MT750

 

Univerzalno prevozno vozilo

NOVO: Sedaj možno s polovično hidrostatično vožnjo. Inovativni vlečni pogon združuje oboje hidrostatični in mehanski pogon. Aebi MT ima pogon z variabilno hitrostjo od 0 do 20km/h, zaradi česar je košnja pri takšni hitrosti otroška igra. Tudi pri 100 metrih na uro se Aebi MT premika gladko in s spremenljivo hitrostjo. Z prehodom na mehanski pogon lahko transporterji brez težav vozijo z večjo hitrostjo.

NOVO: Sedaj možno tudi z dvojno kabino do 6 sedežev.

Prilagodljiv, močan, vsestranski in hiter.

  • zelo dobro maneverske sposobnosti zaradi kompaktnih zunanjih dimenzij (do 1,70 m)

  • možnosti pomožnih pogonov, okvir C profila in visoke omejitve obremenitev omogočajo različne priključke

  • Ergonomična kabina z 3 sedeži za edinstveno udobno vožnjo

  • do 4,9 t nosilne zmogljivosti in 7,5 t dovoljene skupne teže

  • 90 km/h ali 40 km/h, 4x4 ali 4x2 pogon

NOVO: Aebi MT750 je na voljo z dvojno kabino

Nagibna kabina in robustna jeklena konstrukcija z elektor-galvanizacijo, zvočno in toplotno izolacijo.
Kabinsko vzmetenje z gumijastimi vzmetnimi elementi in hidravličnimi amortizerji. Ergonomski, vodoravni nastavljiv voznikov sedež s tekstilnim pokrovom ter pritrjen potniški sedež. Vozilo je certificirano za 2/3 sedeže. Standardno ogrevanje in dodatna klimatska naprava, možnost za radijsko namestitev. Panoramsko vetrobransko steklo narejeno iz laminiranega varnostnega stekla. Tri stopenjsko nastavljivi varnostni pas za voznikov in sovoznikov sedež. Zunanje vzvratno ogledalo ima možnost tudi ogrevane različice(neobvezno). Skladiščna površina notranja razsvetljava. Vozilo ima varnostne ročaje in stopnice. Zadnji del kabine ima zasteklitev. Zgoraj je kabina sestavljena iz: predala za shranjevanje, prostor za telegraf(neobvezno), radijska priprava, vključno z anteno, nastavljiva notranja osvetlitev ter senčniki. Kabinska vrata so prekrita z ergonomično notranjo oblogo ter predalom za shranjevanje. Široki steklena plošča je razširjena navzdol. Električni pomik stekel in škatla za orodje v kabini je standardna oprema.

Tehnični podatki

 

Aebi MT750

Motor (kW/HP)

115 / 156

Hitrost (km/h) (max.)

90

Menjalnik

12 / 2

Teža brez bremena (kg)

2.700

Dovoljena bruto teža (t)

7,5

 

 

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu