Aebi T-Traction

Pri srednjih in visokih razredih je hidrostatični pogon Aebi Terratrac od začetka proizvodnje leta 2003 vključen v stroj kot standardna oprema. Torzijski diferencial zagotavlja konstantno avtomatsko porazdelitev moči na vsa 4 kolesa. To ohranjuje ostale komponente pogona, podvozja ter pnevmatik. Blokiran način torzijskega diferenciala aktivno preprečuje zdrs posameznih koles, ki temelji na samo zaklepanju tega pogona. Zaradi svoje izvedbe torzija zagotavlja funkcijo zaklepanja le, ko ima najmanjši izhodni navor na osi.

V ekstremnih situacija kot so pobočja in težek teren, bo naj verjetneje potrebna dodatna obremenitev na zadnjih ali sprednjih osi Aebi vozila.  S pritiskom na gumb lahko preprečimo zdrs prednjih ali zadnjih koles. To zagotavlja popolni oprijem v zahtevnih situacijah, hkrati pa ohrani vse prednosti dela na tudi zelo zahtevnih lokacijah.

T- Traction je na voljo kot dodatna oprema za Teratrac Aebi modele TT220 / TT240 / TT270 / TT275 / TT280.

 

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu