Aebi TP410

Majhen stroj, ki naredi veliko.

Aebi TP410 navdušuje z svojim Kubota turbo dizelskim motorjem, najnižjo težo v svojem razredu, izjemano maneversko sposobnostjo in enostavno uporabo. Seveda Aebi TP410 tudi zagotavlj največjo stopnjo delovne varnosti na domačem ali tujem terenu- z drugimi besedami je robusten stroj znamke Aebi.

Zelo zmogljiv - zelo enostaven.

Visoko tehnološki 3.3l Kubota motor omogoča hitro pospeševanje in delo z veliko močjo. V novi generaciji motorjev, se je poraba dizla zmanjšala za 5% tako je izpolnjen novi emisijski razred 5, kar nad vse naredi TP 410 privlačnejšo izbiro tako  zgospodarskega  kot ekološkega vidika.

Modern in preprost za uporabo.

Nadgrajeni instrumenti in panoramska kabina predstavljajo nov izgled, ki Vam dajeje odličen pregled nad vsemi glavnimi funkcijami. Ročice in funkcije za krmilno gred, zobniki in hidravlika so enostavni za upravljat. Kot novost, lahko sedaj ročni dušilec vklopite in izklopite kar elektronsko s pritiskom na gumb ter nadzorujete in shranite nastavitev hitrosti.

Brez stresno delo na vseh terenih.

Kot običajno za vsako vozilo Aebi, ima TP410 odlične zmogljivosti za terensko vožnjo in se lahko uporablja tudi na zelo zahtevnih terenih. Stroj ima diferenciale z omejenim zdrsom, funkcionalnost držala za vzpetino, nov zavorni sistem in neobevzno zatiranje nakolna, ki zagoravlja najboljšo možno varnost in nadzor v vseh situacijah ter vam omogoča, da se osredotočite na svoje delo.

Tehnični podatki

 

Aebi TP410

Pogon

Mehanski

Motor (kW/HP)

55.4 / 75

Menjalnik

16 / 16

Teža neobemenjena (kg)

2350

Približna obremenitvena teža (kg)

5000 / 6500

 

 

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu