Aebi TT 211

Terratrac- Specializiran Aebi traktor za uporabo na strmih terenih

Odličen dizajn, vrhunsko za voznika, kompaktno in okretno

    • Zmogljiv in energijsko varčn dizelski motor stopnje IIIA z izjemnim navorom

    • Ergonomični izgled voznikovega prostoraz možnim zunanjim prostorom, preprosto delovanje in nove večnamenske sposobnosti

    • Praktične novosti: držalo za skodelicom univerzalna škatla, držalo za telefon, predal za dokumente.

    • Zatiranje nihanja ščiti Terratrac in opremo ter omogoča nežen pogon

    • Optimalni dostop do motorja, servisne točke in elektronike vozila za brezhibno vzdrževanej vozila

 

Turbo dizel s prostornino 2,6l, močjo 72HP in največjim navorom 232 Nm doda veliko količino moči vrhunskemu modelu kompaktnega razreda Aebi TT 211.

 

Tudi težje dela, kot so mulčanje s kosilnico ali čiščenje snega s puhalom za rezanje se izvajajo z Terratracom z največjo lahkoto. Razširjena medosna razdalja zelo pozitivno vpliva na vožnjo za cestne ali terenske vožnje. Tudi kot volana ni omejen tudi če uporabljate dvojne pnevmatike.

Novi in večji hladilniki za vodo in olje omogočajo učinkovito in nadaljne izboljšanje hlajenja tudi v ekstramnih pogojih. S sprednjimi in zadnjimi možnostmi priključka, štirimi možnimi načini modelov krmiljenja, ki jih izberemo s pritiskom na gumb, brezstopenjski hidravlični pogon, logočni in enostavnim upravljanjem vseh funkcij ter zmogljivim motorjem, je Aebi TT 211 večnamenski in učinkovit.

Priključki nameščeni spredaj in zadaj, lahko deljujejo hkrati. Ne glede na to, ali kosite z rotacijskimi kosilnicami ali kosilnicami, obsežne operacije na očutljivih zelenih površinah, transportne ali zimske storitve – obstaja veliko različnih možnost, ki omogočajo varčno delovanje stroja skozi vse leto.

Zaradi nenehnega razvoja , ki je vedno skladen z najsodobnejšim razvojem, odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, je Aebi TT 211 do zadaj postal en najuspešnejših Terratrac-modelov.

Z opcijsko na voljo vrtljivim modulom WIPOMATIK se sedeči položaj dvigne za 70mm, kar je pe vedno primerljivo z drugimi tehnologijami proizvajalcev. Zato ostane dovolj prostora za glavo. Kot nagiba je 10° in se samodejno prilagodi pobočju. To omogoča udobne in pokončne sedeže,za daljši delovni čas na pobočju za košnjo na avtocestah ali vzdrževanje nasipov.

 

 

Tehnični podatki

 

Aebi TT211

Vožnja

Hidrostatična

Motor (kW/HP)

53 / 72

Menjalnik 

Avtomatski

Sprednja dvižna zmogljivos

1300

Zadnja dvižna zmogljivost(kg)

1200

Teža brez obremenitve (kg)

1900

 

 

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu