Aebi TT 281

Tiha kabina, odlični delovni pogoji zahvaljujoč se avtomatski klimatski napravi, praktični detajli kot je USB priklop, prostor za shranjevanje, prostor za mobilni telefon – preprosto priročno. K temu je dodan popolni panoramski pregled na okolico in instrumente. Odprt prostor in funkcije vas bosta prepričala.

Sprednja hidravlika lahko po želji vsebuje nastavke za kategoriji I & II. Možnost vzratne vožnje. Kompakten in ekstremno agilen, zato še posebaj primeren za težje terene in pobočja. Vse komponente so lahko dostopne v zelo kratkem času. Zato Aebi prinaša res pravo udobje.

Inteligentna tehnologija vozniku pomaga pri njegovi varnosti in izboljša delo. S programiranimi gumbi na pogonski ročici, se lahko s pritiskom na gumb izvaja več funkcij in del med tem, ko se vi še osredotočate na delo.

Delovanje:

Bodite priravljeni na novo generacijo vožnje na novem nivoju saj vas bo nov koncept delovanja impresioniral. Možnost hitrega upravljanja instrumentov le z enimn prstom. Menjava smeri je zato hitra in preprosta brez ustavljanja. Zahvaljujoč inovativni vožnji dodatno učenje iz priročnikov ni večpotrebno. Nov vozni nivo s pametnim Navigatorjem(Smart Navigator) je toraj možen z vgradnjo v naslonjalo za roke in nam tako omogoča sproščujočo držo v vsaki situaciji. S popolnim novim konceptom navigacijskega menija, zagotavlja nov nivo udobja in jasnosti preko ekrana.

Shranjevanje med vožnjo: Ima možnost eko funkcije. Hitrost motorja se zmanjša medtem, ko hitrost vozila ostane nespremenjena. S tem se zmanjša poraba in hrupnost. Moč motorja je 4 in je NOX optimizitan zato ima manjše emisije kot kdar koli prej.

Avtomatska oprema je odlična za vsako delo. Na voljo so štirje različni modeli vožnje - avtomatska, delovna I,delovna II in sorazmerna. Samodejno krmiljenje pogona ( ADC) pa zagotavlja, da je hitrost dovoda pogonov enakomerno nastavljena .

V vozilu se uravnava tudi intenzivnost ventilatorja glede na toploto obremenitev v vozilu.

Zakaj bi zapravljali po ne potrebnem? Ta inteligentni hidravlični sistem porabi le toliko olja kot zahteva uporaba, in tako zmanjša porabo goriva. Zato se zavarujte s pravo investicijo za prihodnost z novim večnamenskim močnim vozilom.

IZGLED:

Močan. Precenljiv. Revolucionaren.Mojstrovina oblikovanja. Skupaj z rezalno tehnologijo visoke kakovosti zagotavlja. Še nikoli ni bil tak lep izled s 109HP močmi.

 

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu