Aebi TT z gosenicami

Aebi Terratrac so "multi" funkcionalni stroji, kateri so lahki, udobni in primerni za uporabo tudi na zelo strmih pobočjih. Gosenice dodajo stroju še udobnejšo vožnjo in varnejšo. Ne glede na to ali se uporablja v snegu ali na mokrem terenu – široke gosenice zagotavljajo varnost kakršno kolesa ne morejo.

Zahvaljujoč tej veliki površini gosenic je pritisk na podlago precej zmanjšan, kar ščiti teren, ter ga hkrati ohranja ne spremenjenega. To je še posebej pomembno na mokrih tleh, saj onemogoča, da bi stroj obtičal medtem ko se gosenice rahlo potopijo. Poleg tega je krmiljenje optimalno, saj so sprednje gosenice in zadnje ločene.

S tem strojem lahko zlahka vzdržujemo smučarske, smučarsko tekaške proge ter ostale snežne poti. Zahvaljujoč gumijastim gosenicam na vseh kolesih se lahko Trratrac zlahka giblje po občutljivih površinah, brez negativnih vplivov na tla.

Terratrac je mogoče uporabljati skozi vse leto, pnevmatike lahko menjamo v zelo kratkem času. Pnevmatike lahko zamenjamo z gosenicami le v eni uri. S specialno opremo Aebi Terratrac, postane stroj še bolj vsestranski. Sedaj nam omogoča delo na pobočjih, ki niso bila nikoli dostopna. Posebno razvit vitel vsebuje 500m vrvi in deluje z vlečno silo do 4 tone. Prav tako, 360 ° vrtljiva ročica omogoča prilagodljivo delo na pobočjih. Aebi Terratra z gosenicami in vitlom je bil uspešno uporabljen na Svetovnem prvenstvu v smučanju, v Adelbodenu, Lauberhornu, Wengen-u in Montani.

Seveda z posebno opremo lahko prevzamemo ali material ali potnike. Aebi Terratrac ima možnost prevoza tudi do 6 oseb. Prav tako pa ima vožnja z gosenicami visoko nosilnost za material.

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu